Název | Množství a jednotka |
---|---|
slepice | 1 ks |
mrkev | 2 ks |
petržel | 1 ks |
malý celer | 1 ks |
kari | špetka |
sůl | |
pažitka |
Nočky
Název | Množství a jednotka |
---|---|
vejce
Upravit ingredienci: vejce
|
1 ks |
krupice
Upravit ingredienci: krupice
|
80-100 g |
Postup: Rajčata omyjeme a pečlivě odkrojíme všechno škaredé :-). Nasypeme je do velkého... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě téměř doměkka - nedovaříme úplně, budeme je... zobrazit recept
Postup: Ovesné vločky lehce osmahneme na másle, zalijeme vývarem nebo vodou, přidáme na... zobrazit recept
Postup: Z másla a hladké (nebo kukuřičné) mouky připravíme světlou jíšku, zředíme... zobrazit recept
Postup: Kuře - můžeme použít celé naporcované kuře, kuřecí stehna, čtvrtky nebo... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurace na Fojství se nachází v malé vesnici Veřovice která leží u západního...